08 - 715 18 80 kontakt@ifx.se

INSTRUKTÖRER

Förutom försäljning har vi på IFX även en jätteverksamhet av event, träning och kurser. Vi gör egna event och är med på festivaler och mässor runt om i Sverige året runt! Det gäller alltifrån träningsmässor och festivaler som Allt för hälsan, Prana, Djurgårdsdagarna och Hallifornia, till surf-tävlingar, företagsevent och andra prova-på tillfällen. På hemmaplan har vi veckovis SUP och kajak-paddlingar och vi håller kurser i Slackline och Indoboard och träningar i Enhjuling och Jonglering. Vi lånar även ut utrustning till företag och föreningar som gör event, i utbyte mot bilder och marknadsföring.

Hoppas du känner dig lika inspirera och vill ha med Slackline på ditt nästa event! Kontakta oss via mail eller telefon – eller kom förbi oss i butiken!

Här vill vi passa på och presentera vårt team av instruktörer!

Det här gänget håller i event, kurser och träningar i alltifrån Kajak, SUP-paddling, Slackline och Indoboard till Yoga, Enhjuling och Jonglering. De visar och lär ut hur produkterna används för alltifrån balansträning och rehabilitering till tricks, show och lek. Våra instruktörer är alltid peppade och redo att inspirera och introducera alla de här sporterna för dig, dina vänner, dina kollegor och din familj!

! Klicka här för att komma till kontaktformuläret

Jesper Sandström

Linnea Zülch

Jacob Hedman

Sofia Sandström

Elsa Sjögren

Simon Malmsten

Erik Martinsson

Ivar